ANKARA / NALLIHAN - Ahmet Remzi Öntaş Anaokulu

Ahmet Remzi Öntaş Anaokulu

Adres
ALİAĞA MAH. İSTANBUL CAD. AHMET REMZİ ÖNTAŞ ANAOKULU BLOK NO: 11/3 NALLIHAN / ANKARA
Vizyon
Okulöncesi Eğitimin amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhuyla çalışan, projeler üreten, kaliteli eğitimi hedefleyen, izlenen, sürekli gelişen, alanında lider bir kurum olmak.
Misyon
36-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlayarak; İYİ İNSAN, İYİ YURTTAŞ ve gelecekte kişisel özellik, kabiliyetlerine göre UYGUN BİR MESLEK edinmiş bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okulöncesi eğitim kurumuyuz.
Öğretim Şekli :ikili
Doğal gaz
Ulaşım
Şehirler arası ulaşım AŞTİ den yapılmaktadır. Şehir içinde dolmuş ve taksi kullanılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Ankara-İstanbul-Eskişehir İlleri arasında bulunan şirin ilçemizin Merkezinde hizmet vermekteyiz.
İl 160 Km İlçe Merkez